Gratis udlån af lukket trailer

Lån trailer gratis i Vestjylland Lån trailer gratis i Vinderup

Nogle ting passer bare ikke ned i bagagerummet på bilen, og hos Pladsmangel ønsker vi, at din flytning er lige så sikker og forsvarlig som opbevaringen i vores depotrum.

Derfor tilbyder vi nu, at vores kunder - og andre interesserede - gratis kan låne en flyttetrailer af os.

Trailerne er såkaldte cargo-trailere, der er ideelle til at flytte de ting, der er sårbare overfor regn og blæst og derfor ikke kan flyttes med en åben trailer. Flyttetrailerne måler 256x146 cm i gulvplan og er 155 cm i højden. Døråbningen måler 137x152 cm.

Da Pladsmangel ligger centralt i Nordvestjylland, er det nemt for dig, der bor i eller omkring Struer, Holstebro, Lemvig, Viborg, Herning, Nykøbing Mors eller Skive, at komme forbi og låne en trailer til det, du skal have flyttet.

Hvis du er kunde hos Pladsmangel og har lejet et depotrum eller anden opbevaringsplads hos os, kan du låne en af vores trailere gratis i op til 3 dage i træk. Derefter koster det 150 kroner for hvert døgn, du har traileren.

Hvis du ikke er kunde hos Pladsmangel, kan du låne en trailer kvit og frit i 1 dag. Derefter koster det 150 kroner pr. dag.

Du kan reservere en trailer ved at sende os en mail på
mail@pladsmangel.dk eller ringe til os på telefon 9744 3378 og oplyse hvornår du ønsker at leje en trailer (HUSK at angive starttidspunkt). Derefter vil vi vende tilbage til dig med en reservationsbekræftelse såfremt det er muligt at efterkomme dit ønske om lejeperiode.

Send os gerne en mail med følgende informationer, så vi kan have kontrakten klar når du kommer og skal afhente traileren - det får selve udleveringen meget hurtigere.

Navn:
Adresse:
Postnr. og by:
Tlf/Mobil:
E-mail:
Fødselsdag:
Kørekort nr.:

Husk at angive starttidspunkt når du sender os mailen med forespørgsel - samt om du ønsker tillægsforsikringen på 50 kr. pr. dag.

Hvis der er en ekstra person der skal køre med traileren under lejeperioden skal vi også have personens fulde navn og kørekort nr.


Du skal have en forudgående aftale omkring leje af trailer inden du møder op på Nr. Bjertvej 17 i Vinderup for at leje en trailer.

Ved lån af trailer er der en selvrisiko på 2500 kr., hvis man er så uheldig, at traileren bliver beskadiget. Det er dog muligt at tilkøbe en tillægsforsikring til dækning af selvrisiko på trailerens kaskoforsikring. Denne forsikring koster 50 kr. pr. dag.

Returnering:
Returnering aftales når du afhenter traileren. Vi gennemgår traileren, og kvitterer derefter på din kontrakt, at vi har modtaget traileren retur i godkendt stand og udbetaler derefter depositum.

Mød Pladsmangel på Facebook
Lån trailer gratis