Udlejning af lagerlokaler

Lagerlokaler udlejes Lagerlokaler udlejes

Mangler du lagerplads til maskiner, vareopmagasinering, pallegods eller noget helt fjerde, kan Pladsmangel tilbyde opbevaringsplads i rummelige, velbelyste og lettilgængelige lagerhaller. Vores lokaler er tidligere produktionshaller og besidder derfor den fleksibilitet, der skal til, når man har brug for at komme til sine varer med jævne mellemrum.

Vi er klar med en fleksibel aftale omkring mængden af opbevaret gods. Har du nogle måneder brug for meget lagerplads og nogle måneder brug for mindre, kan vi sammensætte en lejeaftale, der passer til dine behov.
Pladsmangel er placeret centralt i Nordvestjylland, og lagerbygningerne ligger derfor kun en kort køretur fra byer som Struer, Holstebro, Lemvig, Viborg, Herning, Nykøbing Mors og Skive.

Lageret er bemandet alle hverdage, så hvis du ikke kan være til stede, når fragtmanden/kunder kommer, kan vi hjælpe med udlevering/modtagelse af varer. Vi har en professionel læsserampe tilknyttet lagerbygningerne, så hurtig og sikker af- og pålæsning er mulig.

Hos Pladsmangel er dine varer selvfølgelig opbevaret i opvarmede lokaler. Området omkring hallerne er videoovervåget.


Ring til os på 9744 3378 for en snak om dine muligheder - og for en aftale om fremvisning.

Hal 7 er pt fuldt booket.
 

Oversigt hal 1-8