Privatlivspolitik

PLADSMANGEL APS' PRIVATLIVSPOLITIK
Pladsmangel ApS ("Pladsmangel", "vi" eller "os") behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med principperne og kravene i databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Formålet med denne politik er at fortælle dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder i den forbindelse.

Hvis du har spørgsmål til politikken eller ønsker at udøve dine individuelle rettigheder, kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger:

Pladsmangel ApS
CVR-nr. 13844739
Nr Bjertvej 17
7830 Vinderup
Telefon: 9744 3378
E-mail:
mail@pladsmangel.dk
 
HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI OM DIG OG HVORFOR?
Når du lejer et rum, en trailer eller flyttekasser gennem os, behandler vi dine kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mailadresse, for at indgå og opfylde lejekontrakten, yde service forbundet hermed, identificere dig med henblik på betaling og udarbejde aggregeret statistik i forhold til efterspørgsel på de forskellige rumstørrelser, for bedre at kunne imødekomme vores kunders behov. Hvis du lejer en trailer hos os, registrerer vi dit kørekortnummer for at sikre, at du er besiddelse af et gyldigt kørekort.

Du kan vælge at betale for vores ydelser online enten med dit betalingskort via DIBS eller med dit CPR-nr. og dine bankkontooplysninger via Betalingsservice. Begge services udbydes af vores leverandør, Nets Danmark A/S ("Nets"). Betaler du med betalingskort, videregiver du dine betalingskortoplysninger til Nets. Betaler du via Betalingsservice, videregiver du dit CPR-nr., kontonummer samt kundenummer til Nets. Pladsmangel  er ikke - og kommer ikke - i denne forbindelse i besiddelse af disse oplysninger.

Skal du i forbindelse med en lejeaftale have penge tilbage (f.eks. tilbagebetaling af depositum), vil vi, såfremt du ønsker beløbet indbetalt direkte på din bankkonto, til dette formål behandle dit kontonummer.

Derudover behandler vi oplysninger om din adfærd på vores website, herunder din IP-adresse, om du besøger hjemmesiden via et link fra en anden hjemmeside, brugernavn og adgangskode, browsertype og hvilken type enhed, du besøger hjemmesiden fra. Oplysningerne anvendes alene i forbindelse med den tekniske afvikling af hjemmesiden og til udarbejdelse af statistik, som kan anvendes til at forbedre hjemmesidens opbygning og indhold. Til dette bruger vi bl.a. cookies, som du kan læse mere om i vores cookiepolitik.

HVEM DELER VI DINE PERSONOPLYSNINGER MED?
Til brug for analyse af din adfærd på vores website (som angivet ovenfor) overlader vi de registrerede personoplysninger om til Google Ireland Ltd.

Vi bruger desuden Microsoft Office 365 som hhv. e-mailsystem og til almindelig dokumentbehandling, og vi overlader således dine personoplysninger til Microsoft Ireland Operations Ltd., i det omfang du kontakter os via e-mail, eller vi behandler dine personoplysninger i vores dokumentbehandlingsprogrammer, f.eks. i forbindelse med udstedelse af faktura.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger i forbindelse med opfyldelse af lejekontrakten i tre år, efter lejeforholdet er ophørt. Det gør vi først og fremmest for at kunne yde kundeservice- og support i forbindelse med ydelsen, men også på grund af forældelseslovens regler. I det tilfælde du ønsker at rette et krav mod os i anledning af en lejekontrakt, har vi brug for at vide, hvad du har lejet, hvornår og på hvilke vilkår.

Vi opbevarer enkelte personoplysninger om dit lejeforhold i op til fem år, da vi er forpligtet hertil ifølge bogføringsloven.

DINE RETTIGHEDER
Du kan til enhver tid anmode os om indsigt i, berigtigelse og sletning af dine personoplysninger. Derudover kan du begrænse behandlingen af dine personoplysninger, gøre indsigelse mod behandlingen og udøve din ret til dataportabilitet.

Ønsker du at udøve dine individuelle rettigheder, bedes du kontakte os på mail@pladsmangel.dk

RET TIL AT KLAGE
Du kan til enhver tid klage til Datatilsynet over behandling af personoplysninger om dig på nedenstående kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk